Övrigt

VI SÖKER RECEPTIONIST

Helgpersonal Studio Aktiverum.

Vi söker nu vår nästa stjärna till receptionen på Studio Aktiverum och vi söker dig med ett stort leende, hög servicenivå och gärna med säljerfarenhet.

Träningsbakgrund och intresse för hälsa är meriterande men inte avgörande. Din personlighet sprider glädje och du bjuder gärna på ett leende. Det är det viktigaste för oss och våra kunder.

Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv, flexibel och säljande. För oss är personlighet det viktigaste och rollen hos oss går att lära sig för den som har rätt inställning. Kanske har du arbetat inom hotell och restaurang eller i något annat serviceyrke och vill testa dina vingar i träningsbranschen.

Studio Aktiverum är en komplett tränings och spaanläggning sedan 1991. Vi erbjuder träning i grupp, i gymmet eller med Personlig tränare och i Spa kan man boka olika typer av behandlingar som massage eller andra hudvårdsbehandlingar. Receptionen på Studio Aktiverum är alltid bemannad och i arbetsuppgifterna ingår att välkomna kunder, sälja medlemskap och varor ur vårt Café och övriga produktsortiment samt att vara behjälplig med städ, bokningar och övrigt som sker under dagen.

Tjänsten är på deltid och i första hand med arbete varannan helg (ca 25 h/månad). Lön enligt avtal och anställningens start är från höstterminen (V.35) men eventuellt tidigare. Du ska vara 18 år fyllda för att söka.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser gärna att din ansökan kommer oss tillhanda så snart som möjligt men senast den 11/6.

Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till Sara enligt nedan. Vi svarar också gärna på eventuella frågor om tjänsten.

Sara Freij, Plats och personalansvarig
0704-16 58 40
sara@studioaktiverum.se
www.studioaktiverum.se

JAA! Kontakta mig ang
medlemskap.

Är du intresserad av medlemskap hos oss?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Vi hjälper dig att komma igång med din träning.

    Läs om hur vi hanterar dina uppgifter

    X