Skip to main content

Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelar att gränsen för ”Allmänna och offentliga tillställningar” nu begränsas till max 50 personer. Enligt information omfattas inte t.ex. gym av begränsningen och vi påverkas således inte direkt av detta beslut. Våra lokaler består av flera olika rum och vi bedömer dessutom att vi inte samlar den mängden människor i samma utrymme samtidigt.

Vi fortsätter att ta ansvar efter vår bästa förmåga och kommer därför även fortsättningsvis begränsa antalet deltagare/pass, behålla våra intensifierade städrutiner samt fortsätta att rekommendera alla våra kunder och personal att följa direktiven om att stanna hemma vid minsta symptom och återkomma först när det är helt utläkt.

Eftersom vi är en mötesplats med många människor i omlopp tar vi situationen på allvar och vill begränsa vår påverkan av spridningen så gott vi kan. Målet just nu är att begränsa smitt­spridningen för att skydda de som befinner sig i riskgrupper.

Vi följer kontinuerligt informationen från Folkhälsomyndigheten som nu meddelar att risken för inhemsk spridning är mycket hög. Har du symptom på luftvägsinfektion (även lätt) eller varit i kontakt med någon med liknande symptom eller besökt riskzon ber vi dig att vänta med ditt besök i enlighet med de rekommendationer du finner på www.folkhalsomyndigheten.se.

Vi håller öppet som vanligt och i dagsläget har vi valt att vidta dessa åtgärder som gäller tillsvidare:

  1. Vi minskar antal deltagare/pass. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att man håller avstånd mellan människor vilket vi försöker att följa på detta sätt.
  2. Vi skärper städrutinerna för att minska risken för smitta.
  3. Vi ställer ut extra tvål vid vattenstationerna och uppmanar samtidigt våra gäster att tvätta händerna både före, under och efter sin träning.
  4. Vi kommer att inför något vi kallar för ”Dagens pass” som du som medlem kan utföra hemma om du är förhindrad att besöka oss.

Har du varit i kontakt med någon smittad, har luftvägssymptom (även lätta besvär) eller besökt riskområden ber vi dig att stanna hemma av hänsyn till övriga kunder och den potentiella risken att smitta någon i riskgrupp via andra och tredjehandskontakter. För övrigt är det som vanligt. Vi följer utvecklingen, tar vårt ansvar och försöker anpassa oss efter rådande omständigheter.

Är du frisk, taggad och sugen på att träna är du välkommen till oss! Passa på att ta en ”grön” (Smoothie) i Caféet för att hålla immunförsvaret igång.

Tack för er förståelse och hjälp. Kärlek från oss!

JA! Kontakta mig!

Hej Vill du komma i kontakt med oss? Vi hjälper dig gärna.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Vad gäller det?

    Läs om hur vi hanterar dina uppgifter

    X