För företag

Välkommen till aktiv företagsfriskvård

Hälsa är en resurs på arbetsplatsen och ohälsa är ett hinder. Idag räcker det inte att vara kompetent inom sitt yrke. Utöver yrkeskunnande baseras ett företags framgång på i vilken utsträckning medarbetare upplever engagemang, kreativitet, trivsel och hälsa. Medarbetarens hälsa är således en strategisk framgångsfaktor. Hälsan på jobbet har således stor betydelse för kvalitet,  effektivitet och lönsamhet så varför inte lägga nästa möte eller konferens hos oss?

Vi skräddarsyr gärna innehållet på din nästa företagsaktivitet.

KONFERENS/MÖTEN

SPA & RELAX

FÖRELÄSNINGAR

GRUPPTRÄNING

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Eller ring receptionen på 042-16 40 60.

MÖTEN & KONFERENS

Vi hjälper dig till kreativa och effektiva möten.

Vi skräddarsyr ert företagsevent eller konferens hos oss. Varför inte lägga nästa kick-off eller styrelsemöte på Aktiverum och avsluta med ett besök i relaxavdelningen med bastu och spabehandling?

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

PARTNERSKAP

Marknadsför ditt företag
hos Studio Aktiverum

I huset passerar drygt 200 000 besökare årligen och du kan marknadsföra dig och ditt företag hos oss och nå en köpstark målgrupp.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med en rad olika företag. För dig som medlem innebär det att du har möjlighet att ta del av erbjudanden och speciella rabatter vid exempelvis uppvisande av medlemskort. Klicka in och läs mer om respektive samarbetspartner för att läsa mer om vilka erbjudanden som finns tillgängliga för dig.

OVANLIGT BRA ATT VARA MEDLEM PÅ AKTIVERUM

Medlemsförmåner. Du som har ett träningsavtal har erbjudande hos några av våra partners. Erbjudandena gäller vid uppvisande av aktivt abonnemang i din app .

10 % på mattor, lampor och presentartiklar (ord. pris).

15% på SPA-bad, kök och bänkskivor och 10% på övrigt. Rabatten gäller på ordinarie priser och går ej att kombinera med andra erbjudanden.

20% rabatt på ord.pris.

10% på din behandling

10% på din behandling (gäller ej för dig som har tränings klipp-kort)

10% på TBE vaccin