Intervallpass

Intervall

Omväxling förnöjer

Ett pass där du blandar styrka och kondition i olika sorters tidsintervaller. Längre och kortare. Variation i oändlighet. Alternativ ges så att alla får ut så mycket som möjligt av passet.

BOKA

Intervall

Tabata

Snabb, stark, svettig

Detta är en högintensiv intervallträning i korta men effektiva intervaller som ger både kondition och styrka.

BOKA

Les Mills Grit Strength

Ger dina muskler en match

Ett 30 minuters högintensivt intervallträningspass (HIIT) som är utformat för att förbättra din styrka. Du använder skivstång, viktplatta och kroppsviktsövningar för att utmana alla större muskelgrupper. Kombinationen av kraftfull musik och en inspirerande coach som peppar dig på golvet kommer motivera dig till att utmana dig till max.

BOKA

Les Mills Grit Strength

Les Mills Grit Cardio

Utmana orken till max

Ett 30 minuters högintensivt intervallträningspass (HIIT) som får dig att ge allt och lite till. Maximera din uthållighet genom kroppsviktövningar som utmanar din kondition. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja på dina gränser med en peppande och motiverande coach vid din sida genom hela passet.

BOKA

Les Mills Grit Athletic

Utmana din puls

Ett 30 minuters högintensivt intervallträningspass (HIIT). Ett pass för dig som vill öka din spänst och explosivitet. Du använder både din egna kropp samt fria vikter och en stepbräda.

BOKA

Les Mills Grit Athletic

Se även intervall och kombo