Skip to main content

Intervallpass

Omväxling förnöjer

Ett pass där du blandar styrka och kondition i olika sorters tidsintervaller. Längre och kortare. Variation i oändlighet. Alternativ ges så att alla får ut så mycket som möjligt av passet.

BOKA

Intervall

TRX – Intervall

Dra dig i form

Styrketräningspass där du effektivt tränar hela kroppen med hjälp av egen kroppsvikt och remmar (trx-band) som sitter fast i väggen.

Vi tränar styrka, stabilitet och kondition i varierande övningar i olika intensitet. I några intervaller kan det förekomma övningar med såväl andra redskap som helt utan redskap.

Ett funktionellt, fartfyllt och roligt pass

BOKA

Snabb, stark, svettig

Detta är en högintensiv intervallträning i korta men effektiva intervaller som ger både kondition och styrka. Jobbar 20 sek vilar 10 sek – upprepas 4-8 gånger per övning.

BOKA

Tabata

Les Mills Grit Strength

Ger dina muskler en match

Ett 30 minuters högintensivt intervallträningspass (HIIT) som är utformat för att förbättra din styrka. Du använder skivstång, viktplatta och kroppsviktsövningar för att utmana alla större muskelgrupper. Kombinationen av kraftfull musik och en inspirerande coach som peppar dig på golvet kommer motivera dig till att utmana dig till max.

BOKA

Utmana orken till max

Ett 30 minuters högintensivt intervallträningspass (HIIT) som får dig att ge allt och lite till. Maximera din uthållighet genom kroppsviktövningar som utmanar din kondition. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja på dina gränser med en peppande och motiverande coach vid din sida genom hela passet.

BOKA

Les Mills Grit Cardio

Les Mills Grit Athletic

Utmana din puls

Ett 30 minuters högintensivt intervallträningspass (HIIT). Ett pass för dig som vill öka din spänst och explosivitet. Du använder både din egna kropp samt fria vikter och en stepbräda.

BOKA
Se även intervall och kombo