Aktuellt och erbjudande

Filter

Kurser

Foodbox Challenge

april 24, 2020
Foodbox Challenge är i gång. Vi är 20 personer, 9 respektive 11 st i varje lag som har startat. Utmaningen går ut på att äta Foodbox färdigrätter lunch och middag i 30 dagar. Laget som har gått ner mest vinner!
Gruppträning

Träning genom klimakteriet

april 16, 2020
Lär dig förstå vad som händer i din kropp och varför den inte svarar på träning som den tidigare gjort. Lär dig förstå vad som händer i din kropp och varför den inte svarar på träning som den tidigare gjort.
Övrigt

Aktiverum tar ställning och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

mars 27, 2020
Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelar att gränsen för ”Allmänna och offentliga tillställningar” nu begränsas till max 50 personer. Enligt information omfattas inte t.ex. gym av begränsningen och vi påverkas således inte direkt av detta beslut. Våra lokaler består av flera olika rum och vi bedömer dessutom att vi inte samlar den mängden människor i samma utrymme samtidigt.
Övrigt

El-bilar

januari 17, 2020
Vi kan stolt presentera att vi har laddning för El-bilar! Vi har fyra stycken laddningsstationer för El-bil till vänster om ingången. Där får bara El-bilar stå. Det kommer snart upp större skyltar vid laddningsstationerna.