Skip to main content
Övrigt

Renovering av Aktiverum 2022

By oktober 7, 2022december 13th, 2022No Comments

Vi lyssnar på er!

Klubb Sveriges medlemsbarometer 2022 visade att vi bland de deltagande anläggningarna har Sveriges nöjdaste medlemmar. Det är vi otroligt glada för, men vi nöjer oss inte där!
Ni svarade bland annat att personalen är fantastiskt trevliga men att lokalerna behöver ett lyft och vi har lyssnat på er.
Med start i September inleder vi därför en omfattande renovering och som du kan se i filmen blir det ett rejält lyft i flera olika delar av huset.


Vad säger ni tex om nya omklädningsrum, en ny sal för funktionell träning och tyngdlyftning, en ny sal för stretching och magträning, uppfräschning av väggar och toaletter mm. Spännande va?
Mer info om byggnationen kommer löpande. Men ni behöver inte oroa er, vi kommer att ha öppet som vanligt för er under hela tiden.

Uppdatering

Vår renovering är igång. Superspännande!
Just nu drar vi ny ventilation till nya indoorwalkingsalen och tar bort gamla rör som inte behövs längre. Vi gör också andra förberedande insatser som att riva och bygga nya väggar inne i den nya stretchytan (Gamla solariedelen) samt anpassar vvs och tar bort element som inte längre används.
Fortsättning följer…

I veckan har renoveringen i damernas omklädningsrum startat. Vi har gjort ett nytt provisoriskt omklädningsrum i vår SPA relax som blev väldigt mysigt ☺️ och rivningen har startat. Nu börjar förvandlingen, det ska bli ett nytt härligt omklädningsrum med nytt kakel, duschar, torrbastu, golv och skåp. Som vi längtar, det kommer bli såå fint 🙌👌

Uppdatering

På grund av fuktskada i damernas omklädningsrum dröjer renoveringen längre än väntat. Ny beräknad tid för när det ska vara klart är 31/1.
Trortts att det är mycket extra arbete är vi glada för att vi hittade fuktskadan och nu kan göra det ordentligt från grunden. Som man brukar säga den som väntar på något gott. Det kommer bli så bra när det blir klart.
Övriga renoveringen fortgår.

Lägger golv i nya ”stretchingsalen” som kommer bli sal 7.

När det är klart kan vi snart öppna upp den och nästa steg blir att flytta Indoorwalkingen till sal 6.

JA! Kontakta mig!

Hej Vill du komma i kontakt med oss? Vi hjälper dig gärna.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Vad gäller det?

    Läs om hur vi hanterar dina uppgifter

    X