Styrkepass

Funktionell träning

Kroppsnära styrka

Med egen kroppsvikt och olika redskap ex gummiband, hantlar, stepbrädor, bollar siktar vi på att få hela kroppen genomtränad på bästa sätt. Metoderna är många men målet är gemensamt: Att få en funktionsduglig och stark kropp i vardagen. Träna smart!

BOKA

Funktionell träning

LES MILLS BODY PUMP

Helkroppspass med vikt

Ett perfekt pass för dig som vill träna igenom hela kroppen. Med skivstång och viktplattor får du en rolig och givande styrketräning som garanterat ger resultat. Du bestämmer själv vikten på stången och därmed bestämmer du även hur hårt du vill träna. Body Pump passar alla som vill göra styrketräningen lite roligare!

BOKA

Les Mills CORE

Utmanande pulshöjare

Detta 30 min långa pass ger rumpa, rygg och mage en utmaning med kroppen och gummiband som dina verktyg. Här jobbar vi med bålen i fokus och det är ett suveränt bra pass att kombinera med andra. Vill du ha en vältränad mage är det hit du ska gå!

BOKA

Les Mills CORE

RLM

Träning med baksida

Enkla och effektiva styrkeövningar för Rumpa, Lår och Mage. Ett 30 minuters pass utan hopp som riktar sig till alla.

BOKA

Boxning

När energin slår till

Boxningens slagkombinationer tillsammans med enastående fysträning tar kroppen till oanade höjder. Motivationen är hög och energin sprider sig i hela salen bland sandsäckar och mitsar.

”Are you ready to rumble?!”

BOKA

Boxning

Tjejboxning

Slå som en tjej

Ett boxpass för tjejer. Här bjuds det på slagkombinationer och intervaller i en härlig mix. Fokus på teknik, slag och förbränning. Avslutas med coreträning.

BOKA

Reebokzone

Pulshöjare med tyngd

Högintensiv intervallträning där vi använder sal 5. Skivstänger, hantlar och kettlebells ligger till grund för crossfit-lik träning med kortare WOD´s. Rolig och effektiv träning. Hög puls, belastning och intensitet utlovas.

BOKA

Reebokzone

CIRKELTRÄNING

Pepp i grupp

Varierande stationsträning där vi blandar kondition, styrka, balans och stabilitetsträning med olika redskap. Vi tränar oftast i 50 sekunder/station och vi garanterar hög flåsfaktor tillsammans med härlig gemenskap och bra peppning. De e bara å åk!

BOKA

Pilates m. foamroller

Rulla dig i form

Med inspiration ifrån pilates, yoga och coreträning är vårt gemensamma mål att hitta våra inre muskler i vår bål. Du kommer att bli starkare och uthålligare i bålen samt rörligare i bla ryggen och höfterna genom att vara närvarande och träna med fokus och kontroll. Foamrollern hjälper oss att hitta rätt.

BOKA

Pilates m. foamroller

Les Mills Tone

Utmanande pulshöjare

Ger dig den optimala mixen av styrka, kondition och bålträning, en komplett träning på 45 minuter. Den utmanande blandningen av utfall, knäböj, funktionell träning och övningar med gummiband hjälper dig att höja pulsen och ta din träning till nästa nivå. LES MILLS TONE har ett brett utbud av alternativ som tillgodoser alla träningsnivåer, vilket gör att du kan mäta dina framsteg och känna att du lyckas.

BOKA