Skip to main content

Konditionspass

Sätt snurr på träningen

Visste ni att Aktiverum var tredje anläggningen i Sverige med att köra spinning? För dig som vill träna upp en bra kondition och starka ben är spinning något vi kan rekommendera. Motstånd och tempo bestämmer du själv beroende på hur tränad du är. Ta gärna med en liten handduk i sällskap med vattenflaska för du kommer att svettas rejält. Ett perfekt pass för dig som vill köra hårt och slippa koordinationsträning. In i kaklet!

BOKA

Spinning

Indoorwalking

Inte en promenad i parken

Detta är konditionsträning på en ”crosstrainer” där motståndet är individuellt. Vi använder stavar för att aktivera överkroppen men även balansen, rumpan och pulsen får sig en rejäl utmaning i varierande positioner. Din kondition kommer att förbättras och rumpan kommer formas.Fullt ös från början till slut.

BOKA

Utmana orken till max

Ett 30 minuters högintensivt intervallträningspass (HIIT) som får dig att ge allt och lite till. Maximera din uthållighet genom kroppsviktövningar som utmanar din kondition. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja på dina gränser med en peppande och motiverande coach vid din sida genom hela passet.

BOKA

Les Mills Grit Cardio

Se även intervall och kombo