WEIGHT TRAINER

Med en Weight Trainer licensierad personlig tränare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.

Ett personligt anpassat program där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight trainer programmet är på 12 veckor och innehåller följande:

Träning 2 ggr/vecka i PT smallgroup – 12 veckor
– Uppstartsträff
– inbodymätning
– Inspirationsföredrag
– Portal med Web kursbok och mental träning

7.200 kr
(vid tecknande av 12 månaders ag gäller fri träning under kurstiden, annars tillkommer träningsavgift)

KONTAKT OCH MER INFO: Annette Duhs

Anmälan till Weight Trainer

Kostrådgivning

Kostrådgivningen hjälper dig att äta på rätt sätt och få en sund relation till mat. Med rätt sorts kost får du bättre resultat i din träning, du orkar mer i vardagen och blir betydligt piggare. Låt maten vara en del av din medicin som ger dig kraft och energi genom livet.

Kom ihåg att det du äter ska ge dig energi, det ska inte ta din energi.

I ett möte med din kostrådgivare får du förslag på måltider och råd på hur just du ska tänka kring din kost. Kostrådgivning följs alltid upp.

KONTAKT OCH MER INFO: Josefin Påhlsson

FOODBOX

Kom i form med Foodbox
Foodbox är ett matkoncept för dig som vill slippa alla dieter. Tänk om du hade en egen kock som varje dag lagade god mat som får dig att komma i form.

Detta är Foodbox
Foodbox är ett koncept med färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill komma i form eller gå ner i vikt. Vår mat passar dig som vill ha ett snabbt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med till jobbet. Ät efter träningen. Foodbox underlättar vardagen för dig som alltid vill äta sunt och gott. Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Du köper Foodbox hos oss!
Köp vårt 10 kort och få 10% rabatt.

Vi kör löpande Foodbox Challenge. Utmaningen går ut på att äta Foodbox lunch och middag i 30 dagar. På vägen får du tips på hur du lägger upp din kost och träning. Under utmaningens 30 dagar har du fri träning på Aktiverum.

Antar du utmaningen? Kontakta mig gärna.

KONTAKT OCH MER INFO:  Josefin Påhlsson

Anmälan till Foodbox Challenge