Skip to main content

VÄLKOMMEN TILL STUDIO AKTIVERUM TRAININGCAMP RHODOS 5-12/10

Uppdatering: Just nu är den fullbokad 50 platser. Vi gör vad vi kan för att få fram 10 till.

Förläng sommaren tillsammans med våra stjärninstruktörer på underbara Rhodos i oktober. Det blir träning, yoga och mycket mer på 5-stjärniga hotell Akti imperial alldeles i utkanten av Rhodos stad.

Vi kommer svettas, skratta, och utmana oss med varierad träning hela veckan. Ta chansen att umgås och träna med andra och våra egna stjärnor Olle, Therese och Merethe under veckan och kom hem med fina minnen och ny energi!

All inklusive ingår på Hotellet som ligger precis intill stranden och det fantastiska egeiska havet. Fasciliteterna inbjuder till en varierad träning och det blir såväl meditaion och yoga som högintensiva intervallpass och löpning. Du kan själv välja när och vad du vill träna och det blir gott om tid även för poolhäng och besök i staden.

Målet med resan är att du ska må bra, ha kul och få en fantastiska vecka tillsammans med andra. Kanske får du testa något nytt och när du kommer hem igen är du full av nya upplevelser och energi.

Under dagarna kommer du ha tillgång till 3-4 schemalagda träningspass och vi startar dagen med meditaion, yoga, promenad eller lugn morgonjogg. Därefter har vi två pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen eller tvärtom. Vi vågar påstå att träningen passar alla och på kvällarna njuter vi av god mat och dryck.

Givetvis anpassar vi träningen efter olika förutsättnigar och alla kan vara med!

Om du tycker om att vara aktiv och vill göra annat än att bara ligga i solstolen – ja, då är vi övertygade om att du kommer älska denna resa!

Häng med oss till Grekland i oktober.

LÄS MER OCH BOKA DIG HÄR

JA! Kontakta mig!

Hej Vill du komma i kontakt med oss? Vi hjälper dig gärna.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Vad gäller det?

    Läs om hur vi hanterar dina uppgifter

    X