Skip to main content

Krister skriver några ord om sin resa.

Hej!

Tänkte prata lite om kursen jag nyligen gått sedan oktober 2020. Forme.

Har varit överviktig de senaste 30 åren, men aldrig sett det som ett problem. Sista året, under Corona märkte jag att vänner jag umgåtts med som var ”precis som mig” fått diabetes, hjärtproblem och slitna kroppar. Vi äter för sällan, rör oss för lite och har stamkort på Mc Donalds samt lokala pizzerian. Det var det som fick upp mig att vakna.
Hittade lite olika viktminskningskurser, men ingen jag tyckte passade mig. Antingen var det ”fel mat” eller för mycket träning. Men jag förstod att jag inte skulle klara detta själv. Efter infomötet om Forme med Jossan tänkte jag, detta kan funka. Veckan efter ringer Jossan mig frågar om jag bestämt mig. Då sa jag, Nu Kör Vi. Det kändes rätt.

Jag och 10 damer. Hur ska detta gå? Men det funkade alldeles utmärkt.

Jag behövde hjälp med att tappa i vikt. Få rätt på maten, träna upp flåset och bli av med mitt sockerberoende som jag inte visste jag hade. Tack för upplysningen Jossan.

Jag startade på 97.7 kg tung 169 cm lång. Har som mest vägt 120 kg för drygt 20 år sedan.

Jag valde att gå enligt mig den enkla vägen, Helfart.  Vilket innebär en kickstart på enbart Vlcd-produkter under 2-3 veckor. Det var inga problem, förutom att få i mig ersättningen 3 ggr om dagen. Eftersom jag inte var van vid att äta regelbundet. Jag skulle även få i mig minst 2 liter vatten, psyliumskal och Omega 3 viket jag kämpade med. Men klart värt det.  
Jag körde helfart i 17 dagar och det var nöjd med.

 Det var början.

Nu hade jag fått en kickstart och brutit mina gamla vanor. Jag trappade upp försiktigt och börja äta mycket grönsaker, protein och bra fett. Vilket var en ny upplevelse för mig. Det har gått över förväntan. Ägg i alla dess former och Keso. Jag upptäckte även Kvargen. Naturell, för jag ”fick” inte äta de smaksatta till en början. Förstod efter ett tag varför. Jag är inte sockerberoende längre!

Kvarg med bär, världens godaste mellanmål. Inte från början men stå ut, jag lovar ni vänjer er.

Skulle vilja ge ett par tips till er som funderar på att gå Forme.
Jag är 48 år och kan en hel del själv. Det kunde jag inte och det var inte svårt att erkänna.

Bestäm er och lyssna på Jossan 🙂

Håll er till kostplanen.
Få i er vattnet som hon tjatar om.
Gå era promenader.
Var inte bekväma, kom ur er komfortzon. Våga prova nya träningspass.
Variera din träning.

Kursen är i 4 månader. Lyssna och göra som hon vill 🙂 För ni kommer automatiskt att ha ändrat era vanor efter den tiden. Det kan jag intyga.

Här står jag nu 85kg, fortfarande 169 lång och nöjd.

Tack för dina ord Krister. Det har varit fantastiskt att följa din resa. Men den är inte slut än. Mot en hälsosam livsstil.

Är ni intresserade av att höra mer om Forme kontakta mig gärna josefin@studioaktiverum.se /Josefin

JA! Kontakta mig!

Hej Vill du komma i kontakt med oss? Vi hjälper dig gärna.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Vad gäller det?

    Läs om hur vi hanterar dina uppgifter

    X