Skip to main content
Kurser

Kundresa FORME

By januari 12, 2023januari 19th, 2023No Comments

Wow här är Eva som avslutade Forme-programmet igår. 10 kg lättare och mycket gladare. När jag pratade med Eva om hennes resa var det så roligt att höra hennes ord, så jag bad henne skriva ner dem.

Här kommer några rader om min resa mot ett nyttigare liv.
När jag anmälde mig till programmet ForMe på Aktiverum hade jag inte så stor förhoppning om att jag skulle nå mitt mål. Men så fel jag hade.

Det som lockade mig mest var att jag skulle göra detta tillsammans med andra i en grupp och att jag skulle få styrketräna på ett fint gym. De fyra månader som kursen har pågått har jag fått uppleva en fin gemenskap i gruppen, fått veta vad som är nyttigt och hur och vid vilka tidpunkter på dagen jag ska äta. Jag har också fått reda på hur jag ska träna för att min kropp ska bli starkare så att jag orkar med min vardag.
Nu börjar mitt arbete med att fortsätta att leva på samma sätt för att behålla det som jag har uppnått. Jag inser att jag kanske kommer misslyckas ibland, men eftersom jag har fått rätt verktyg och vet hur jag ska göra är jag säker på att jag alltid har en chans att hitta tillbaka till detta sätt att leva igen.

Tack. Du har gjort en fantastiskt resa och jag är säker på att du kommer fortsätta med ditt hälsosammare liv. Snyggt jobbat! / Din coach, Josefin

Här har vi Eva och Bengt som även de avlutade Forme precis. Jag älskar att höra hur de kommit igång med träningen och trivs med sitt nya liv. Det är detta som gör Forme så roligt, att se er lyckas.

För oss har ForMe varit en fantastiskt rolig och enkel resa. Det har bara varit fördelar. En mycket trivsam och bra grupp som vägletts av vår hälsocoach Josefin Pålsson. Genom genomtänkta kostråd och ett bra träningsprogram (även mentala övningar) har vi nått våra mål. ForMe har varit en språngbräda för vårt nya liv. Efter en rosésommar med väl tillagna midjor kom ForMe som en räddning. Vi ville få en förändring men var lite dåligt motiverade. Efter vår första träff med Josefin var vi övertygade om att detta var rätt. Vi har fått ett nytt liv där vi känner oss starkare, piggare och yngre. Vi ska aldrig mer låta våra gymkort ligga oanvända efter någon månads användning. Vi är oerhört motiverade att fortsätta träna med de kunskaper i kost och träning som vi har fått. / Eva & Bengt

Tack Eva och Bengt! Vi ses på passen och lycka till med ert nya liv /Josefin

NÄSTA KURSSTART HITTAR NI HÄR

JA! Kontakta mig!

Hej Vill du komma i kontakt med oss? Vi hjälper dig gärna.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Vad gäller det?

    Läs om hur vi hanterar dina uppgifter

    X