Skip to main content

Nu får äntligen killarna en egen Yin yogakurs, en kurs för stela män av stel gubbe.

För ca. fyra år sedan vågade jag mig för första gången in på ett yin yogapass på Aktiverum. Jag sökte efter en träningsform som inte var så prestationsorienterad eftersom mina dagar redan var fyllda av höga krav. Jag kände också att kroppen blev stelare och stelare. Jag blev helt såld direkt. Det är väldigt få män som tar sig till yogasalen, vilket är synd, då alla vi män som går är lika lyriska. Så mitt uppdrag blev att få fler män att upptäcka yogan.

Jag utbildade mig därför till yin yogainstruktör under 2020. Så med denna kurs hoppas jag kunna ge er en introduktion i vad Yin yoga kan ge oss stela män. Yin yoga är bra för både kropp och knopp, samt ett bra komplement till övrig aktiv träning. Vi blir alla stelare med åren upplever viss stagnation i leder och muskler bl.a. I denna yogaform stannar vi flera minuter i varje position. Många av positionerna kommer du säkert känna igen. En del ganska utmanande och andra lite snällare. Högst troligt kommer din vinning av kursen att vara -öka energiflödet i kroppen, -bättre rörlighet, -ett lugnare mindre stressat inre. Varje pass är på 75 min. Det enda du behöver är ett öppet sinne och lediga kläder resten finns i salen. Var och en deltar efter sina egna förutsättningar, alla är vi olika.

Hänger du på?

Vi ses på mattan. / Janne

Citat från de nu mindre stela männen:

”För min del har kursen varit över förväntan och väldigt bra. Enkla positioner som har varit lätta att förstå hur de ska utföras. Och då menar jag inte att det varit lätt att stanna i positionerna 😊”

”Jättebra initiativ av dig Janne, kursen har definitivt motsvarat mina förväntningar. Du har introducerat yin yoga för mig, och nu kommer jag våga mig in på ”vanliga” pass.”

”Jag är väldigt glad för de gångerna jag kunnat vara med och kursen har helt infriat mina förväntningar. Jag vill ge dig massa beröm som ledare och guide i dessa nya rörelser och i detta nya sätt att tänka. Jag kommer absolut att väva in yin yoga bland mina andra träningspass på Aktiverum och tar med mig alla dina tips och råd”


För mer information och bokning se HÄR

JA! Kontakta mig!

Hej Vill du komma i kontakt med oss? Vi hjälper dig gärna.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Vad gäller det?

    Läs om hur vi hanterar dina uppgifter

    X