Skip to main content

NY KURSSTART 17/8 anmäl dig idag!

Uppdatering 22 maj kursen slut.

Wow vilka resultat. Jag är imponerad. Efter 30 dagars Foodbox Challenge har det ena laget en snitt viktnedgång på – 5,5 kg och det andra – 2,6 kg. Det finns många faktorer som kan påverka en viktnedgång eller att man inte går ner i vikt. Alla som gick Foodbox Challenge fick bra resultat på ett eller annat sätt. Rasat i vikt, kommit i gång med träningen, hittat rutiner i maten, fått en jämn blodsockerkurva eller fått ”aha-upplevelser”.

TEAM JOSEFIN VANN!! GRATTIS till en fantastisk insats och du har bidragit med bra resultat till laget men framför allt till dig själv!

Deltagare säger om kursen/utmaningen:

Det som jag har överraskats av är att Foodbox-maten är så god och mättande! Och när jag inte är jättehungrig har jag lättare att avstå sötsaker! Dessutom är det skönt att slippa laga mat ibland! Och när hekto efter hekto försvinner är det lätt att behålla motivationen.

Foodbox challenge var för mig det perfekta sättet att få fart på träning och kropp, dels för att maten var klar och god (efter ca 18 dagar med foodbox två ggr om dagen drog jag dock ner det till 1 gång och dagen och inget på helgen, då fick det bli egen kaloriräkning) och dels för att det var en tävling och det triggar mig. Jag rekommenderar absolut denna Challenge till alla er som vill komma igång med träning och tappa ett par kilon, det är kanon med pepp från instruktör och lagkamrater.
Jag ser det oxå som ett sätt att ”lära känna” träningsvänner och er instruktörer och därmed få en lite mer ”personlig” träning, att höra ”kom igen ****” mitt i ett pass är oerhört triggande och gör att jag orkar ge det lilla extra, eller en ”kom igen kämpa” blick när man är på väg att g
e upp!

Härligt sätt att komma igång med en förändring. Var verkligen kul med gemensam träning. Nu fortsätter vi att ses på träningar, mot nya mål. Och tack Josefin för dina tips och ditt glada bemötande.

Jag tycker själv att jag har mått väldigt bra. Minskat mina portioner, dragit ner på kolhydrater, ätit regelbundet och rört på mig mer. – 1,9 kg på vågen vilket jag är nöjd med men det jag är mest nöd med är mina nya tankar och vanor. /Josefin

Håll ögonen öppna för nästa Foodbox Challenge som startar i höst.

Uppdatering 7 maj 2020

Halvtid. Vi håller motivationen uppe genom en Facebookgrupp för varje lag. Där delar vi mellanmålstips, pepp och information till gruppen. Motivationen är fortfarande på topp och vi går mot slutmål.
Vi har träning varje tisdag tillsammans vilket är roligt. Kul att ses utanför Facebookgruppen och får pepp till att fortsätta träna på egenhand.

Får jag säga det själv är jag inte alls så trött på Foodbox som jag trodde. Eftersom det finns 12 olika smaker kan jag variera mina måltider. De är riktigt goda!

Hela vägen in i mål, fler uppdateringar kommer.

Team Josefin
Team Gudfinna

27 april 2020

Foodbox Challenge är i gång. Vi är 20 personer, 9 respektive 11 st i varje lag som har startat. Utmaningen går ut på att äta Foodbox färdigrätter lunch och middag i 30 dagar. Laget som har gått ner mest vinner!

Foodbox gör det enkelt, lagkänslan gör det roligt!

Vi är två lag, Team Josefin och Team Gudfinna. Denna omgången är extra rolig eftersom även coacherna är en i laget. Äter Foodbox lunch och middag och deltar i tävlingen.

Här kommer en uppdatering från Team Josefin:

Vi har startat upp, Foodboxarna är lagda i frysen och mellanmålen är inhandlade. Vi håller nu på att landa i vårt kostschema och hitta träningen som passar oss. Alla känns väldigt laddade och motivationen är på topp. Idag är det fredag och frestelserna kallar på oss men med rätt fokus och vilja vinner vi över dem. Vi fokuserar på det som är roligt och håller vår målbild färskt i minnet. Nu kör vi!

Ni ska få följa de båda grupperna mot målet. Håll er uppdaterade och följ en rolig resa.

Önskar er en trevlig helg! /Josefin

 

Leave a Reply

JA! Kontakta mig!

Hej Vill du komma i kontakt med oss? Vi hjälper dig gärna.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Vad gäller det?

    Läs om hur vi hanterar dina uppgifter

    X