Skip to main content

Snart drar vårt nya höstschema igång. Närmare bestämt vecka 35.

Vi kommer fortsätta med alla våra utepass även i höst. Den lilla ändringen vi gör är att onsdagens pass byter tid och instruktör. 17.30 med Maria Lindgren.

Emelie hälsar att Spin/tabata är tillbaka på måndagar kl 19.25. En grym kombo där man kan ge allt och lite till. 20 min Spinning kan alla köra 🙂 och 4 tabata rundor sen är man klar.

Måndagar kör Denice GRIT Athletic 19.05 istället för Strength.
GRIT Athletic
Ett 30 minuters högintensivt intervallträningspass (HIIT). Ett pass för dig som vill öka din spänst och explosivitet. Du använder både din egna kropp samt fria vikter och en stepbräda
.

Tjejboxningen är tillbaks på måndagar 18.30 med Emelie

Onsdagar kör Lotta VDV Yoga SOFT  17.45-19.00
Yoga Soft
Flödande yoga i lugnt mjukt tempo. Främjar återhämtning och minskar stelhet. Tempot passar såväl nybörjare som den vane yogautövaren. Ett pass där du kommer ner i varv och tränar på att vara närvarande.

Onsdagar lägger vi in ett nytt Reebokzone 18.15 med Emelie.

Les Mills Tone är tillbaka på onsdagar 18.35. Maria hälsar er välkomna till ett funktionelltpass med kondition och styrka.

Vår nya stjärna Sara Priscar kör torsdagar 17.30 GRIT Strength till följd av CxWorx 18:10. Två pass som passar bra att kombinera.

På torsdagar kommer Andrianna att köra en Yin Yoga för nybörjare 60 min. 17.45-18.45.

Nytt pass på lördagar är GRIT Strength 11.30 som Denice och Sara.P kör varannan vecka.

Ny kombination på söndagar 16.30 Spinning 30 17.05 Tabata.
Ni får det bästa av två världar, kondition och styrka. Instruktörer är Sara, Lotta, Ola och Malin.

Efter responsen på Soma Slow har vi beslutat ha ha kvar Soma Move men dra ner tempot. Så för er som tyck Soma Move gått för snabbt, prova igen. Soma Move är en fantastisk träningsform med mycket rörelse, smidighet och stretching. Vi vill att alla ska kunna utöva Soma Move och tar till oss responsen. Vi saktar ner för bättre rörelsekvalité. Vi kickar även igång höstschemat med en ny release!

NU KÖR VI!!

Covid -19
Vi fortsätter med färre antal deltagare på passen, håller avstånd både innan och efter passen, städar noga i gymmet och kör vissa pass ute.
DET ÄR EXTRA VIKTIGT ATT ALLA TAR SITT ANSVAR.
Vi vill påminna er om att torka av redskap och maskiner efter er både på pass och i gymmet. Vi är taggade för en rolig höst tillsammans med er!